Menü

Légy látható! - Ingyenes online marketing alapozó workshop

by Dobány Péter, June 29, 2023
Ha nem szeretnéd, hogy a céged elvesszen a netzajban, de nem tudod, hogyan fogj hozzá egy épkézláb search kampány vagy Instagram oldal kiépítéséhez, ez a workshop neked szól!

A stabil online jelenlét a 21. századi vállalkozásfejlesztés alfája és omegája, ezt pedig a járvány súlytotta időszak még inkább igazolta. Ha nem szeretnéd, hogy a céged elvesszen a netzajban, de nem tudod, hogyan fogj hozzá egy épkézláb search kampány vagy Instagram oldal kiépítéséhez, ez a workshop neked szól! Több évtizedes tapasztalattal rendelkező digitális marketingszakértőink olyan gyakorlati tudást adnak a kezedbe közérthető módon, amivel kikövezheted a további fejlődés útját.

Regisztrálj és tarts velünk INGYENES online marketing alapozó workshopunkon! Regisztrálni az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz.


Dátum: 2023. 07. 13. 09:00

Helyszín: Hotel Vision, H-1056 Budapest, Belgrád rakpart 24.


Program

09:00 - 09:30: Érkezés, regisztráció

09:30 - 10:15: Ezeket kell tudnod, mielőtt a Google-nek adod a pénzedet

Előadó: Molnár Tamás, head of agency, EAZY Digital

Ha nem okosan, átgondoltan, stratégia mentén hirdetsz, akkor szinte biztosan csalódást fognak okozni a kampányeredmények. A Google köszöni szépen és elveszi a pénzt, de nagyon nem mindegy, hogy úgy állítod-e csatarendbe a rendelkezésre álló funkciókat, hogy azok valóban támogassák az üzleti céljaidat.

10:30 - 11:15: Így állj neki az első search kampányodnak!

Előadó: Kocsis Márk, CEO, EAZY Digital

Minden, ami search-ben alap: kulcsszókutatás, kampánystruktúra összeállítása, kulcsszóegyezési típusok, kampánybeállítások, szövegírás best practice, budget és bidding kezelés, kizárások és minden, ami belefér.

11:30-13:30: Ebédszünet

13:30-14:15: Hozd ki a maximumot Facebook oldaladból! Kreatív megoldások, gyakorlatias tippek

Előadó: Bognár Anna, head of creative and social, EAZY Digital

Unalmasnak találod vállalkozásod Facebook oldalát? Nem úgy jönnek a like-ok és az oldalkedvelések, ahogy azt szeretnéd? Úgy érzed, fogalmad sincs, miről posztolj? Akkor ezt a workshopot neked találtuk ki!

14:30-15:15: Hogyan indítsd el vállalkozásod TikTok és Instagram oldalát?

Előadó: Bognár Anna, head of creative social, EAZY Digital

"Az én vállalkozásomnak nem kell instagram." "A TikTok-on csak táncoló kislányok vannak fent." Micsoda tévedés! Számtalan indokot fel tudunk sorakoztatni ez ellen, és még azt is megmutatjuk, hogyan fogj neki az instán, vagy éppen tiktokon történő térhódításnak!

Események

Készítsd fel webshopodat a főszezonra! – ingyenes workshop e-kereskedőknek

A harmadik negyedév az online kereskedő számára az egyik legpörgősebb időszak, amire érdemes a lehető legkorszerűbb marketingeszközökkel felkészülni.
2023-07-17
Események

Légy látható! - Ingyenes online marketing alapozó workshop

Ha nem szeretnéd, hogy a céged elvesszen a netzajban, de nem tudod, hogyan fogj hozzá egy épkézláb search kampány vagy Instagram oldal kiépítéséhez, ez a workshop neked szól!
2023-06-29
Egészség-sport cikkek kereskedelme - a tavaszi megújulás jegyében
Műszaki cikkek kereskedelme, avagy “mit dobott a gép”?
Pharma szektor a digitális jelenben – "Ki nyeli le a keserű pirulát?"
FMCG kiskereskedelem térben és időben
Trendek és elemzések a hazai e-commerce szereplőinél 2022-ben
Még több podcast
Állások
MKB Bank: FinTech Verseny
A FinTech Verseny célja, hogy az MKB Bank megtalálja azokat a digitális pénzügyi megoldásokat, újszerű digitális megközelítéseket, amelyek továbbfejlesztéséhez, megvalósításához, piaci bevezetéséhez banki partnerre van szükség. Az MKB Bank inkubációs központjában az alábbi támogatást nyújtja: Mentor Program, amelynek keretében banki, FinTech, IT biztonsági, technológiai, üzleti, marketing, UX és jogi szakemberek segítik a kiválasztott megoldások továbbfejlesztését, […]
Berlin Startup Calling 2016 Ötletverseny
A fejedben van a következő nagy tech ötlet? A lehető legjobb helyen jársz! A Visual Meta most lehetőséget nyújt arra, hogy az üzleti projekted végre valósággá váljon. Készítsd el az ötleted összefoglalóját és nevezz a pénzdíjakért és tárgyi nyereményekért összesen 15 000 euró értékben. Modern világunk fejlődésének egyik alappillére a technológia. A digitális technológiák fejlődése […]
Nemzetközi pályázat - Fókuszban a női startupok
Magyarok is indulhatnak a Vodafone nemzetközi pályázatán A Németországban működő Vodafone Institution egy Európában egyedülálló kezdeményezéssel segíti a nők által létrehozott, illetve a nők helyzetének javítását támogató startupokat. Az F-LANE pályázat célja, hogy minél több nő vállalhasson vezető szerepet a technológiai fejlődésben, és világszerte segíthessék társaikat is. A pályázatra természetesen magyar startupok is jelentkezhetnek. A […]
Digitális világ ingyen - Online jelenlét pályázat
Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát – webáruházát vagy mobil Applikációját, Grafikaiarculatát, vagy Videós anyagát – Animációs filmjeit, kivitelezi Adwords és Facebook kampányát. Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, egyház és magánszemély. A pályázat aktuális 2016.Október.10-től Pályázat zárás időpontja: 2016. December 20. JELENTKEZEM és kitöltöm a pályázati […]
Buktatók a közösségi médiában: ezeket a szokásokat hagyjuk el a siker érdekében
Veled is megesett már, hogy a Forbes-t lapozgatva arra gondoltál, milyen lenne egyszer a magazin hasábjain szerepelni? Elképzelted valaha, hogy egy neves díjátadón a te nevedet harsogják a mikrofonba? Idézni tudnál a Jobs című filmből, és kívülről fújod a világ leghíresebb sikertörténeteit? Talán nem nagy merészség azt feltételezni, hogy jó páran járunk hasonló cipőben. Legtöbbünk azonban már a megszületésük pillanatában melegebb […]
Még több állás
Hello!
Eazy Digital is a new wave digital agency founded in Budapest. The largest division is Google and Facebook ad management.

„Az online növekedés titka, hogy átlépjük a határokat!”

Meddig növekedhet még a hazai e-commerce piac? Miért nem exportálnak többet a magyar online vállalatok? Milyen lesz a digitális vásárlás jövője? Többek között ezekre a kérdésekre is kerestük a választ Nagy Sándorral, a Future Trade Konferencia szakmai referensével.

„Az online növekedés titka, hogy átlépjük a határokat!”

Meddig növekedhet még a hazai e-commerce piac? Miért nem exportálnak többet a magyar online vállalatok? Milyen lesz a digitális vásárlás jövője? Többek között ezekre a kérdésekre is kerestük a választ Nagy Sándorral, a Future Trade Konferencia szakmai referensével.
Hello!
493 forgalmazó, 3 116 767 termék
Nálunk tényleg megtalálod amit keresel!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
mehet
Copyrights © 2022 EAZY Digital
Adatvédelmi Tájékoztató