Menü

AI, OP, TikTok, Short-Form - avagy minden, ami a növekedéshez kell! Itt a 2024-es szolgáltatási listánk!

by Dobány Péter, december 12, 2023
Az idei év az EAZY életében kétségtelenül a változások éve volt: betöltöttük a tízet, egy néhány hónapos hányattatott időszak után végre új irodába költöztünk, szolgáltatási palettánkat pedig bővítettük az offline kampánymenedzsmenttel, professzionális videós tartalomgyártással és egy csipetnyi mesterséges intelligenciával.

Az idei év az EAZY életében kétségtelenül a változások éve volt: betöltöttük a tízet, egy néhány hónapos hányattatott időszak után végre új irodába költöztünk, szolgáltatási palettánkat pedig bővítettük az offline kampánymenedzsmenttel, professzionális videós tartalomgyártással és egy csipetnyi mesterséges intelligenciával. Ami azonban állandó: az ügyfeleink iránti elköteleződés és az a szándék, hogy közösen tovább erősítsük a te branded jelenlétét az online és offline térben egyaránt. Lássuk, milyen bevált eszközökkel és új technikákkal tudunk támogatni téged 2024-ben!

Milyen szolgáltatások érhetők el nálunk?

A Google és Facebook hirdetések optimalizálásában régi motorosoknak számítunk, egy évtizeddel ezelőtt az elsők között kezdtünk el digitális kampány- és médiatervezéssel foglalkozni. Kellő tapasztalattal és több milliárd forintnyi médiaköltéssel a hátunk mögött tudjuk erősíteni a brandedet. 

Social media kezelés terén is nehéz nekünk újat mutatni: a Facebooktól kezdve az Instagramon, TikTokon és a YouTube-on át egészen a LinkedIn-ig teljes körű management szolgáltatást kínálunk, mely magában foglalja a kampánystratégia és kommunikáció megtervezését, a szövegírást, a kreatív tartalom elkészítését, a hirdetések optimalizálását és az influenszermarketinget is. Igény esetén pedig profi fotózást és videós tartalmak elkészítését is vállaljuk, legyen szó rövid formátumról, céges bemutatkozó Reelsről vagy akár reklámfilmről.

E-commerce fronton sem ismerünk lehetetlent. Az egyik legrégebbi és legerősebb üzletágunkban számtalan hazai és regionális KKV-nak és nagyvállalatnak segítettük már megalapozni és fellendíteni forgalmát az online piactéren. Eszközarzenálunk magában foglalja az e-mail marketinget, a dinamikus, animált HTML bannereket, de egy nulláról induló webshop teljes körű kivitelezése sem okoz problémát.

Senior grafikus csapatunk egy start-up szinten lévő vállalkozás teljes arculattervezésére is bevethető, de régóta a piacon lévő brandek ráncfelvarrása is a szolgáltatási palettánk részét képezi. Sőt, ha az online-on túl régóta gondolkozol offline marketingben, akkor jó hírünk van, ugyanis plakátkampány-menedzsmenttel, citylightok tervezésével és kivitelezésével, valamint kiadványok és szóróanyagok készítésével is foglalkozunk! 

Fejlesztői és web designer gárdánk pedig egyszerű landingektől a komolyabb webapplikációkon keresztül szintén segít a tervezési és fejlesztési folyamatban a UI wireframingtől egészen a deploymentig.

Van új a nap alatt: fókusz az MI-n és a TikTokon

Az már most kétségtelen, hogy a tartalomgyártás 2024-es trendje a short-form kontent virágzása lesz. Gondoltad volna például, hogy a fogyasztók 96%-a1 néz szívesebben rövid formátumú videót, hogy megismerjen egy terméket? Ráadásul ezek a tartalmak rendelkeznek arányosan a legmagasabb ROI-val a többi tartalomhoz viszonyítva. 

A hazai piacon ennek ellenére sok vállalkozó idegenkedik a TikTok-marketingtől vagy az Instagram Reels-ben rejlő potenciál kiaknázásától. Fontos azonban kiemelni, hogy a többi social media felülethez hasonóan ezek is csupán eszközök, melyek teljes mértékben az adott brand arcára és stílusára formálhatók. Ha te is szeretnél szélesebb közönséget elérni ezeken a felületeken keresztül, de nem tudod, hogyan kellene kihasználni a rövid formátum adta lehetőségeket, vagy bizonytalan vagy abban, hogy hiteles maradna-e a branded a short-form nyelvén, keress minket bátran akár csak egy tanácsadásért!

Ha pedig már videós vizekre eveztünk, nem feledkezhetünk meg a YouTube-ról sem. Ha úgy érzed, ez a felület lenne igazán a te tereped, YouTube-specialista munkatársunk segít kézbe venni a platform menedzsmentjét.

A hirdetés- és keresőoptimalizálási munkafolyamatokat ugyan eddig is támogatta a machine learning, ám az olyan új, mesterséges intelligencia alapú eszközök elterjedésével, mint a ChatGPT, a DALL.E és társai, új utak nyíltak meg a marketingautomatizáció és a munkafolyamatok optimalizálása terén.

Az idei évben mi is képeztük magunkat ebben a témakörben, valamint sok más területen is az automatizálás hívei vagyunk. Ha szeretnél képbe kerülni azzal kapcsolatban, hogyan tehetnéd hatékonyabbá az üzleti folyamataidat a mesterséges intelligenciával, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Bővítsd velünk online jelenléted 2024-ben is!

Fejlődni mindig van hova, az újév környéki néhány hét pedig remek időszak arra, hogy újragondold és korszerűsítsd branded marketingstratégiáját. 

Ha bizonytalan vagy abban, hogyan kellene ennek nekifogni, kérj tőlünk egy auditot, és találjuk meg együtt a vállalkozásod erősíthető pontjait. 

Ezen felül folyamatosan tartunk digitális marketing alapozó workshopokat, ahol a digitális marketing alapjaiba és a legújabb marketingtrendek világába nyerhetnek betekintést az érdeklődők. Amennyiben pedig úgy érzed, neked vagy kollégáidnak továbbképzésre lenne szüksége, kérj tőlünk személyre szabott vállalati oktatást!

A munka előtt azonban itt az ideje a jó megérdemelt év végi feltöltődésnek.

Kellemes ünnepeket kívánunk, jövőre találkozunk!

  1. Forrás: HubSpot Report, USA ↩︎
Hírek

Messenger: megváltoznak az emojik

A hangulatjeleket minden nap többször használjuk az üzeneteinkben, de az emojik terén nincs egység, hiszen más jeleket lehet használni az iPhone-okon és az Androidos telefonokon is. A Facebook-on és a Messenger-en is más-más jeleket lehet használni, de ezek hamarosan egységesek lesznek. Ez nem azt jelenti, hogy új emojikat fejlesztenek le, csupán megszűntetik a Messenger-en eddig […]
2017-10-11
Hírek

Facebook: érkeznek az instant videók?

A Facebook nem szeretné, ha a felhasználók a mobil adatkeretet használnák el arra, hogy videót nézzenek a felületen. Ezért egy új funkciót kezdtek el tesztelni, amelyet instant videónak hívnak, és betölti a videókat, amikor wifit használnak. Az előre betöltött videókat egy villám ikon jelzi majd. Az instant videó funkció hasonlít az instant cikkekre, a Facebook […]
2017-09-12
Hírek

YouTube: hamarosan érkezik a chat funkció

A YouTube nemrég elkezdte tesztelni új funkcióját, mely lehetővé teszi a videómegosztón belüli beszélgetést. A tesztekkel azt mérik, hogyan fogadják a felhasználók az alkalmazáson belüli chat lehetőségét, így már vannak néhányan, akik használhatják ezt a funkciót. Az újításnak köszönhetően a felhasználók több időt töltenének alkalmazáson belül, illetve több videót is néznek majd meg, legalábbis a […]
2016-05-17
Hírek

Yelp: bevezeti a helyi közönséget a nemzetközi hirdetőknek

Elérhetővé teszik a helyi keresési adatokat a márkák és vállalatok számára. Körülbelül két évvel ezelőtt a Yelp megszüntette az egységes hirdetéseket a nemzetközi hirdetők számára. A vállalat nemrégiben egy új adatvezérelt hirdetési terméket vezetett be ehhez a szegmenshez: Yelp helyi közönség (YLA). A hirdetők több mint 1000 konkrét üzlet kategória, márka, termékjellemző, demográfiai adatok és […]
2017-09-14
Hírek

YouTube: szigorúbb feltételek

A YouTube újabb szigorítása szerint a videókban elhelyezhető kártyákon nem lehet külső webhelyre mutató hivatkozást megjeleníteni azok számára, akik nincsenek benne a Partnerprogramban. A YouTube a csalással szerzett bevételek ellen korábban már szigorította a szabályzatot, miszerint a YouTube Partnerprogramba csak azok a csatornák léphetnek be, akik legalább 10 ezer összmegtekintéssel rendelkeznek. A program tagjai pedig […]
2017-10-06
Hírek

Facebook: négy új eszköz a csoportoknak

A közösségépítés támogatásához négy olyan új funkció is elérhető lesz a csoportok adminisztrátorai számára, amellyel könnyebb lehet a munkájuk. A csoport kezelői mostantól egy helyen láthatják és kezelhetik a tagok jelentkezését, a statisztikákat és egyéb lehetőségeket. Ezek eddig külön-külön voltak elérhetőek, így mindenképpen jó hír az adminisztrátorok számára az újítás. A csoport tetején rögzített bejegyzések […]
2018-02-10
Hírek

OKOSP@D PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - T-Systems

Szeretnéd Te alakítani egyetemed, városod arculatát? Szívesen ücsörögsz barátaiddal parkokban, padokon? Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha ezek a padok nemcsak szépek lennének, de a környezetüket is formálnák, akár digitális szolgáltatásokat is nyújtanának? Tervezz egy padból Okosp@dot! Mi az ötletpályázat célja? Magyarország piacvezető infokommunikációs vállalata, a T-Systems Magyarország felhasználói ötleteket vár sorozatgyártásra alkalmas Okosp@d […]
2016-10-24
Blog

Egy szuper Facebook konferencián jártunk

Ma már talán nincs olyan vállalkozás, aki nem használja üzleti célokra a Facebookot. Azonban sokan nem profik a tartalomgyártásban vagy a hirdetésekben, de még a marketing szakembereknek is lehet újat mutatni a trükkökkel és  ötletekkel. Ezért is mentünk el a Kreatív Kontroll által szervezett Facebook-minikonferenciára, mivel előadiói listája már önmagában garantálta, hogy hasznos információkat kapunk […]
2018-04-21
Online könyvkereskedelem - Hanyatlás vagy fénykor?
Van mire koccintani? - Alkoholos italok az online piactéren
Let's talk about sex(shop), baby – erotikus árucikkek az online piactéren
Még több podcast
Állások
MKB Bank: FinTech Verseny
A FinTech Verseny célja, hogy az MKB Bank megtalálja azokat a digitális pénzügyi megoldásokat, újszerű digitális megközelítéseket, amelyek továbbfejlesztéséhez, megvalósításához, piaci bevezetéséhez banki partnerre van szükség. Az MKB Bank inkubációs központjában az alábbi támogatást nyújtja: Mentor Program, amelynek keretében banki, FinTech, IT biztonsági, technológiai, üzleti, marketing, UX és jogi szakemberek segítik a kiválasztott megoldások továbbfejlesztését, […]
Berlin Startup Calling 2016 Ötletverseny
A fejedben van a következő nagy tech ötlet? A lehető legjobb helyen jársz! A Visual Meta most lehetőséget nyújt arra, hogy az üzleti projekted végre valósággá váljon. Készítsd el az ötleted összefoglalóját és nevezz a pénzdíjakért és tárgyi nyereményekért összesen 15 000 euró értékben. Modern világunk fejlődésének egyik alappillére a technológia. A digitális technológiák fejlődése […]
Nemzetközi pályázat - Fókuszban a női startupok
Magyarok is indulhatnak a Vodafone nemzetközi pályázatán A Németországban működő Vodafone Institution egy Európában egyedülálló kezdeményezéssel segíti a nők által létrehozott, illetve a nők helyzetének javítását támogató startupokat. Az F-LANE pályázat célja, hogy minél több nő vállalhasson vezető szerepet a technológiai fejlődésben, és világszerte segíthessék társaikat is. A pályázatra természetesen magyar startupok is jelentkezhetnek. A […]
Digitális világ ingyen - Online jelenlét pályázat
Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát – webáruházát vagy mobil Applikációját, Grafikaiarculatát, vagy Videós anyagát – Animációs filmjeit, kivitelezi Adwords és Facebook kampányát. Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, egyház és magánszemély. A pályázat aktuális 2016.Október.10-től Pályázat zárás időpontja: 2016. December 20. JELENTKEZEM és kitöltöm a pályázati […]
Buktatók a közösségi médiában: ezeket a szokásokat hagyjuk el a siker érdekében
Veled is megesett már, hogy a Forbes-t lapozgatva arra gondoltál, milyen lenne egyszer a magazin hasábjain szerepelni? Elképzelted valaha, hogy egy neves díjátadón a te nevedet harsogják a mikrofonba? Idézni tudnál a Jobs című filmből, és kívülről fújod a világ leghíresebb sikertörténeteit? Talán nem nagy merészség azt feltételezni, hogy jó páran járunk hasonló cipőben. Legtöbbünk azonban már a megszületésük pillanatában melegebb […]
Még több állás
Hello!
Eazy Digital is a new wave digital agency founded in Budapest. The largest division is Google and Facebook ad management.

„A vásárlóknak egyre fontosabb az edukáció” – interjú Pörzse Norberttel, a vágyaim.hu ügyvezetőjével

Nemrégiben hozták nyilvánosságra az Ország Boltja 2023 verseny eredményeit: ügyfelünk, a Vágyaim.hu mind a Minőség díj, mind pedig a Népszerűségi díj esetében az első helyet szerezte meg a saját kategóriájában. Vajon mi a siker titka? Depo Ecommerce Évkönyv & Toplista 2023 című magazinunkban többek között erről is beszélgettünk Pörzse Norbert ügyvezetővel.  Az internet hőskorában az […]

„A vásárlóknak egyre fontosabb az edukáció” – interjú Pörzse Norberttel, a vágyaim.hu ügyvezetőjével

Nemrégiben hozták nyilvánosságra az Ország Boltja 2023 verseny eredményeit: ügyfelünk, a Vágyaim.hu mind a Minőség díj, mind pedig a Népszerűségi díj esetében az első helyet szerezte meg a saját kategóriájában. Vajon mi a siker titka? Depo Ecommerce Évkönyv & Toplista 2023 című magazinunkban többek között erről is beszélgettünk Pörzse Norbert ügyvezetővel.  Az internet hőskorában az […]
Hello!
493 forgalmazó, 3 116 767 termék
Nálunk tényleg megtalálod amit keresel!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
mehet
Copyrights © 2022 EAZY Digital
Adatvédelmi Tájékoztató