Menü

Törődj többet magaddal: 10 lépés a sikerért

by google news, január 19, 2016
Itt az ideje, hogy elkezdj tenni a saját sikerességedért és karrieredért. Az alábbiakban tíz pontba szedtük a sikerhez vezető út kulcsfontosságú motívumait. Mikor el szeretnél érni valamit, vagy a legjobbat akarod kihozni magadból, az általában nagy elkötelezettséget és energiabefektetést igényel. Ha sikeressé vagy megbízhatóvá akarsz válni a munkahelyeden, vezetőként,  a saját vállalkozásodban, és kreatív a […]

Itt az ideje, hogy elkezdj tenni a saját sikerességedért és karrieredért. Az alábbiakban tíz pontba szedtük a sikerhez vezető út kulcsfontosságú motívumait.

Mikor el szeretnél érni valamit, vagy a legjobbat akarod kihozni magadból, az általában nagy elkötelezettséget és energiabefektetést igényel. Ha sikeressé vagy megbízhatóvá akarsz válni a munkahelyeden, vezetőként,  a saját vállalkozásodban, és kreatív a kritikus helyzetekben, akkor figyelj arra, hogy mi az, amire a legtöbb energiát kell fordítanod.

A következő tíz pontban azokat a kulcsterületeket szedtük össze, amik elengedhetetlenek a sikerhez vezető úton.

  1. Figyelj arra, hogy hogyan bánsz másokat.

Legyél az, akire mindig lehet számítani, segíts a körülötted élőknek! Még az is lehet, hogy egy nap jól jön majd az Ő segítségük.

  1. Foglalkozz a személyes fejlődéseddel.

Ha magabiztosan akarsz haladni az úton az álmaid és céljaid felé, fektess energiát és időt a saját fejlődésedbe is. Rengeteg könnyen hozzáférhető lehetőség van, főleg az ingyenes alkalmazások és az internet korában. Tanulj új nyelveket, olvass a szakmádba illő könyveket, sajátíts el új készségeket, amiktől nem csak a munkaerőpiacon lesz nagyobb értéked, hanem szélesíted a saját látókörödet is.

  1. Foglalkozz a céljaiddal.

Ahogy mondani szoktál: a cél terv nélkül csak kívánság. Mikor a céljaiddal foglalkozol, át kell őket látnod rendszerszinten. Azok az emberek, akik egyértelműen leírják a céljaikat, illetve az ahhoz szükséges lépéseket, sokkal gyorsabban képesek azokat megvalósítani, mint azok, akik csak gondolnak rájuk.

  1. Győzd le a félelmeid.

Legtöbbünk ignorálja azokat a helyeket – legyen az fizikai vagy érzelmi – amelyektől fél. De ha belépsz a retteget területre, ha megbarátkozol a félelmeddel, és nem hagyod hogy eluralkodjon feletted, talán rájössz, hogy nem is olyan rémisztő, mint gondoltad. Ez lehet egy régóta kerülgetett téma átbeszélése a főnököddel, egy email, amire rég válaszolnod kellett volna, ami fontos, hogyha túl vagy rajta sokkal jobban fogod érezni magad és megkönnyebbülsz majd.

  1. Figyelj arra, hogy mivel töltöd az időd.

Az idő szabad, de nem megújuló erőforrás; ha egyszer elmúlt, soha nem kaphatod vissza. Tekints rá úgy, mint értékes vagyontárgyra, ne pazarold el felesleges dolgokra és emberekre.

  1. Foglalkozz a belső gondolataiddal és megérzéseiddel

A sikerhez szükséges figyelned arra, mit gondolsz és mit érzel, milyen negatív vagy pozitív hatások érnek egy nap. A nap során a saját gondolataid hallod a legtöbbet, és ezek a gondolatok befolyásolják a leginkább cselekedeteidet, így fontos, hogy tudatosan ügyelj rá, hogy mi inspirál és mi az, amitől rossz kedvűvé válsz.

  1. Próbáld a legjobbat kihozni magadból.

Ahhoz hogy a legjobb legyél a szakmádban, az a legfontosabb, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Megengedettnek tűnhet stresszes időszakban vagy túlóra esetén egy kicsit alulteljesíteni, de ezek a pillanatokban is a lehető legjobbra kell törekedned.

  1. Törődj azokkal, akik segítenek az utadon.

Gondolj azokra, akik vezetnek, támogatnak, edzenek, és mentorálnak utad során. Lehetnek a családtagjaid, a barátaid vagy akár kollegáid is. Mikor volt utoljára, hogy kifejezted nekik a háládat?

  1. Foglalkozz a saját boldogságoddal.

A siker nem ugyanaz, mint a boldogság, de a boldogság segít a siker elérésében. Az egyetlen út a boldogság megtalálásához, szórakoztató és boldog pillanatok megteremtése. Találj időt arra, hogy a mindennapokban felfedezed azt, hogy mi tesz boldoggá, mitől érzed jobban magad a bőrödben!

  1. Figyelj arra, hogy hol vagy és hová tartasz.

Hol tartasz most az életedben, és hol akarsz tartani? A lehetőségek világa nyitott, és nincs határa a gondolatoknak és az álmoknak, amiket elérhetsz. Vagyis, mikor látsz egy területet az életedben, ahol változást szeretnél, vagy új dolgokat szeretnél felfedezni, kezd az időd, energiád és figyelmed arra irányítani, és nézd meg mi történik.

Blog

Top 10 felkapott, trendi termék 2023-ban

Minden évnek megvannak a maga sztártermékei, amelyek iránt kiugróan megnő a kereslet. Azt persze fontos leszögeznünk, hogy természetesen ez nem azt jelenti, hogy a teljes termékpalettádat az aktuálisan felkapott termékek köré kell építened, azonban érdemes végiggondolnod, hogy melyikkel tudnád kiegészíteni.
2023-02-08
Blog

Női szerepek a marketingben: YouTube kampányokkal a női esélyegyenlőségért

Miért fontosak a női szerepek a marketingben? Hogyan jelenik meg a társadalmi nemek kérdése és a feminizmus a reklámokban? Ezekre a kérdésekre keresünk választ nemzetközi videomarketing kampányokon keresztül. A gender, illetve a gender sztereotípiák kérdése a feminizmussal együtt egyre nagyobb hangsúlyt kap társadalmunkban, így a marketingben is. Függetlenül attól, hogy ez pozitív vagy negatív, a gender fontos […]
2016-01-20
Blog

Felkészülni, vigyázz, Google Analytics 4 átállás!

Vészesen közeledik a webanalitikai feladatok egyik legnagyobbika, a Google Analytics 4-re való átállás határideje. Az átállás az analitikai termékek fejlesztése mellett az egész rendszer cseréjét is jelenti, a megismert fogalmak helyett pedig újak kerülnek előtérbe.
2023-04-13
Blog

Merre tart a virtuális valóság?

  A virtuális valóság technológiája eddig elképzelhetetlennek hitt módokon forradalmasíthatja a jövő kommunikációját. A virtuális valóság képes lesz rá, hogy más szemén keresztül tárja elénk a világot, ez a szintű innováció félelmetes, de mégis lenyűgöző. A jövő itt van, és a jövő dicsőséges- bár nem valóságos. Hangzott el mindez nemrég egy Mark Zuckerberggel készült interjúban, […]
2016-10-17
Blog

Facebook: változik a hírfolyam algoritmusa

A minőségi tartalmak érvényesülésére helyezi a hangsúlyt a Facebook a hírfolyam algoritmus módosításánál, így olyan cikkek jelennek majd meg, amelyek valóban érdeklik a felhasználókat. Tavaly a Facebook bejelentette, hogy több tartalmat jelentetnek meg a felhasználók hírfolyamában úgy, hogy az a felhasználók számára érdekes anyagokat, és ne kattintásra csábító linkeket tartalmazzon. A hírfolyamban megjelenő posztoknál figyelembe […]
2016-05-09
Blog

4 digitális marketing trend

Egy vállalkozás folyamatos növekedéséhez lépést kell tartani a digitális piac fejlődésével, az újdonságokhoz kell igazítani a marketing stratégiát. A digitális világban időről-időre előtérbe kerül egy-egy olyan felület vagy program, amelyet a fogyasztók nagy számban kezdenek el használni. 2016-ban ilyen volt a Pokemon Go őrület, aminek hatására elkezdték használni a kiterjesztett valóságot a marketingben is. Ezek […]
2017-08-30
Blog

Az influencer marketing rejtett kockázata

Az influencer marketing nagy népszerűségnek örvend, nem csoda, hiszen a kutatások szerint a fogyasztók 92%-a olyan terméket vagy szolgáltatást választ, amiket más forrás referenciaként említ. Korábban már írtunk az influencer marketingről, ami gyorsabban növekszik, mint a digitális marketing. A befolyásoló személyeknek pedig milliós követőtábora is lehet. A márkák ösztönözni szeretnék a vásárlókat azzal, hogy egy […]
2017-08-28
Blog

Top trendek és előrejelzések a 2023-as főszezonra

Az ősz, az év végi ünnepeket megelőző hetek bizonnyal az egyik legnagyobb kihívást jelentő időszak az e-kereskedők számára. Itt az idő, hogy felkészítsd webshopod az ünnepi rohamra – ehhez hozunk most néhány praktikus, az idei esztendőre aktualizált tippet.
2023-09-07
A vinted story – Digitális turkálóból gigantikus online piactér
A recommerce felemelkedése – menő lett a használt cucc?
Az e-kereskedelem jövője
Még több podcast
Állások
MKB Bank: FinTech Verseny
A FinTech Verseny célja, hogy az MKB Bank megtalálja azokat a digitális pénzügyi megoldásokat, újszerű digitális megközelítéseket, amelyek továbbfejlesztéséhez, megvalósításához, piaci bevezetéséhez banki partnerre van szükség. Az MKB Bank inkubációs központjában az alábbi támogatást nyújtja: Mentor Program, amelynek keretében banki, FinTech, IT biztonsági, technológiai, üzleti, marketing, UX és jogi szakemberek segítik a kiválasztott megoldások továbbfejlesztését, […]
Berlin Startup Calling 2016 Ötletverseny
A fejedben van a következő nagy tech ötlet? A lehető legjobb helyen jársz! A Visual Meta most lehetőséget nyújt arra, hogy az üzleti projekted végre valósággá váljon. Készítsd el az ötleted összefoglalóját és nevezz a pénzdíjakért és tárgyi nyereményekért összesen 15 000 euró értékben. Modern világunk fejlődésének egyik alappillére a technológia. A digitális technológiák fejlődése […]
Nemzetközi pályázat - Fókuszban a női startupok
Magyarok is indulhatnak a Vodafone nemzetközi pályázatán A Németországban működő Vodafone Institution egy Európában egyedülálló kezdeményezéssel segíti a nők által létrehozott, illetve a nők helyzetének javítását támogató startupokat. Az F-LANE pályázat célja, hogy minél több nő vállalhasson vezető szerepet a technológiai fejlődésben, és világszerte segíthessék társaikat is. A pályázatra természetesen magyar startupok is jelentkezhetnek. A […]
Digitális világ ingyen - Online jelenlét pályázat
Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát – webáruházát vagy mobil Applikációját, Grafikaiarculatát, vagy Videós anyagát – Animációs filmjeit, kivitelezi Adwords és Facebook kampányát. Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, egyház és magánszemély. A pályázat aktuális 2016.Október.10-től Pályázat zárás időpontja: 2016. December 20. JELENTKEZEM és kitöltöm a pályázati […]
Buktatók a közösségi médiában: ezeket a szokásokat hagyjuk el a siker érdekében
Veled is megesett már, hogy a Forbes-t lapozgatva arra gondoltál, milyen lenne egyszer a magazin hasábjain szerepelni? Elképzelted valaha, hogy egy neves díjátadón a te nevedet harsogják a mikrofonba? Idézni tudnál a Jobs című filmből, és kívülről fújod a világ leghíresebb sikertörténeteit? Talán nem nagy merészség azt feltételezni, hogy jó páran járunk hasonló cipőben. Legtöbbünk azonban már a megszületésük pillanatában melegebb […]
Még több állás
Hello!
Eazy Digital is a new wave digital agency founded in Budapest. The largest division is Google and Facebook ad management.

„A vásárlóknak egyre fontosabb az edukáció” – interjú Pörzse Norberttel, a vágyaim.hu ügyvezetőjével

Nemrégiben hozták nyilvánosságra az Ország Boltja 2023 verseny eredményeit: ügyfelünk, a Vágyaim.hu mind a Minőség díj, mind pedig a Népszerűségi díj esetében az első helyet szerezte meg a saját kategóriájában. Vajon mi a siker titka? Depo Ecommerce Évkönyv & Toplista 2023 című magazinunkban többek között erről is beszélgettünk Pörzse Norbert ügyvezetővel.  Az internet hőskorában az […]

„A vásárlóknak egyre fontosabb az edukáció” – interjú Pörzse Norberttel, a vágyaim.hu ügyvezetőjével

Nemrégiben hozták nyilvánosságra az Ország Boltja 2023 verseny eredményeit: ügyfelünk, a Vágyaim.hu mind a Minőség díj, mind pedig a Népszerűségi díj esetében az első helyet szerezte meg a saját kategóriájában. Vajon mi a siker titka? Depo Ecommerce Évkönyv & Toplista 2023 című magazinunkban többek között erről is beszélgettünk Pörzse Norbert ügyvezetővel.  Az internet hőskorában az […]
Hello!
493 forgalmazó, 3 116 767 termék
Nálunk tényleg megtalálod amit keresel!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
mehet
Copyrights © 2022 EAZY Digital
Adatvédelmi Tájékoztató